BBC: Manchester Cityn ja Lionel Messin todellinen siirtotilanne selvillä

BBC on tyrmännyt huhut, joiden mukaan Manchester City olisi tarjonnut Lionel Messille tuoretta esisopimusta aiemmin tällä viikolla.

Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu tänä kesänä, ja tiistain murskaava 1-4-tappio PSG:lle Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa on ainoastaan voimistanut spekulaatiota 33-vuotiaan mahdollisesta lähdöstä.

Pep Guardiolan luotsaamaa Manchester Cityä on pidetty ajoittain jopa Messin todennäköisimpänä päämääränä, mutta BBC:n saamien tietojen mukaan siirtoa ei ole laitettu missään vaiheessa edes vireille.

Man City ei ole tehnyt Messille vielä yhtäkään sopimustarjousta – ei kesällä, eikä sen jälkeen. Pelaajalla on ollut tammikuusta lähtien lupa neuvotella esisopimuksesta muiden seurojen kanssa, mutta BBC:n mukaan mitään keskusteluita Cityn ja Messin välillä ei ole tällä hetkellä käynnissä.

Messi näytti palaavan Guardiolan alaisuuteen jo viime elokuussa, kun hän toivoi Barcelonalta siirtoa muualle. Seuran silloinen presidentti Josep Maria Bartomeu esti kuitenkin argentiinalaistähden lähdön ennen eroamista omasta tehtävästään lokakuussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.