Arsenal ja Atlético Madrid puntaroivat samoja puolustajia – uhka vai mahdollisuus?

© Kuva: Getty Images

Arsenal on saksalaisen Bildin mukaan RB Leipzig -puolustaja Lukas Klostermannin kintereillä. 23-vuotiaan tilanne ei kuitenkaan ole kovin yksinkertainen – eikä skenaario, joka mahdollistaisi tämän saapumisen Emiratesille, kenties miellytä kaikkia Tykkimiesten kannattajia.

Alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa moniin tahoihin vaikutuksen tehnyt Klostermann on myös Atlético Madridin kiikareissa – samoin kuin Gunnersin juuri kuntoutumassa oleva Héctor Bellerín.

Sportswitness arvioi, että Arsenalin mahdollisuus Klostermannin nappaamiseen piilisi siinä tilanteessa, että se suostuisi myymään Barcelonasta seuran junioreihin vuonna 2011 liittyneen espanjalais-laitapakin Madridiin.

Bellerín on pelannut itsensä viime kausilla Arsenalin ehdottomaksi ykkösvaihtoehdoksi oikean puolustajan paikalle, mutta kärsi pahan loukkaantumisen, joka pilasi käytännössä koko viime kauden.

Vahvasti pohjoislontoolaistunut 24-vuotias palailee parhaillaan tositoimiin, mutta ei tietojen mukaan ehdi pelikuntoon valioliigakauden alkuun mennessä.

Kauppasuunnitelmiin vaikuttavat suuresti myös seurojen käytettävissä olevat varat. Arsenalin siirtokirstun pohja pilkottaa, kun taas Atlético on myynyt nipun isoja tähtiään, eikä liene varsinaisessa talousahdingossa.

Kertoimet ottelulleArsenal - Everton23.02.2020