Guardian: Manchester Cityn Mestarien liiga -paikan saanee Valioliigan viidenneksi sijoittuva – tällä hetkellä se olisi Sheffield United

© Kuva: Getty Images

Brittilehti The Guardian kirjoittaa, että Valioliigassa tällä kaudella viidenneksi sijoittuva saa mitä todennäköisimmin Manchester Cityn paikan Mestarien liigassa ensi kaudeksi, jos ja kun City sijoittuu Valioliigassa neljän parhaan joukkoon.

Perjantai-iltana kuultiin isoja uutisia, kun Euroopan jalkapalloliitto Uefa tiedotti, että Manchester City suljetaan Mestarien liigasta kahdeksi vuodeksi. Syynä ovat rikkomukset talouden reilun pelin sääntöjä vastaan.

Manchester City valittaa tuomiosta urheilun kansainväliselle tuomioistuimelle CAS:lle. Guardian kertoo, että jos valitus ei mene läpi, seuraavaksi korkeimmalle sijoittunut seura saa Cityn Mestarien liiga -paikan.

Tällä hetkellä Manchester City on Mestarien liigaan oikeuttavalla toisella sijalla. Kun neljä joukkuetta pääsee Mestarien liigan lohkovaiheeseen, on seuraavaksi korkeimmalla eli viidennellä sijalla tällä hetkellä sarjanousija Sheffield United.