Lähde: Manchester Cityllä jo kaksi ehdokasta valmiina, jos Pep Guardiola lähtee

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityssä valmistaudutaan tällä hetkellä haastavimpaan kesään vuosikausiin. Joukkueen haittana siirtoikkunan aikana tulee olemaan Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n antama kahden vuoden kilpailukielto Mestarien liigaan, joka vaikeuttaa sekä omien pelaajien pitämistä että uusien hankkimista.

Tämä voi tarkoittaa joukkopakoa pelaajien osalta, mutta myös Pep Guardiolan halu jatkoa seurassa on kyseenalaistettu. Espanjalaisvalmentaja on tottunut menestykseen uransa aikana, mutta juuri Mestarien liiga on kiertänyt häntä kevään 2011 jälkeen vaikka hänellä on ollut valmennettavanaan pelkästään huippujoukkueita. Jääminen Manchesteriin jatkaisi kuivaa kautta varmuudella.

Man City on jo varautunut siihen, että Guardiola saattaa lähteä seurasta kauden päätteeksi. Jos näin tapahtuu, on joukkueella Telegraphin mukaan jo seuraavat vaihtoehdot kartoitettuna jo valmiiksi. Lehti nostaa esiin Tottenhamista tällä kaudella potkut saaneen Mauricio Pochettinon ja Leicesterissä hyvää jälkeä parhaillaan tekevän Brendan Rodgersin Guardiolan mahdollisina korvaajina.