Lähteet: Manchester City etsii yhä uutta topparia – listalla useita huippunimiä

© Kuva: Getty Images

Manchester City etsii yhä kuumeisesti uutta topparia.

Nathan Aké hankittiin jo Bournemouthista 45 miljoonalla eurolla, mutta manageri Pep Guardiola haluaa vielä oikeajalkaisen keskuspuolustajan.

BBC:n mukaan Napolin Kalidou Koulibaly oli Cityn ensimmäinen vaihtoehto, mutta italialaisseuran vaatima vajaan 90 miljoonan euron siirtokorvaus on manchesterilaisille liikaa.

Muut vaihtoehdot ovat Benfican Rúben Dias, Sevillan Jules Koundé ja Atlético Madridin José María Giménez.

BBC kertoo, että Benfica ja City neuvottelevat 23-vuotiaan Diasin siirrosta. Benfican kasvatti on noussut parin viime vuoden aikana suurseurojen huulille ja Portugalin A-maajoukkueseen.

ESPN:n mukaan Sevilla odottaa Cityn tekevän toisen tarjouksen 21-vuotiaasta Koundésta. City tarjosi hänestä viime viikolla 55 miljoonaa euroa, mutta andalusialaisseura vastasi ehdotukseen kieltävästi. Sevilla saattaa kuitenkin taipua myymään Koundén, jos Cityn toinen tarjous lähentelee 70 miljoonaa euroa.

Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo paljasti tällä viikolla, että City tarjosi 85 miljoonaa 25-vuotiaasta Giménezistä, mutta madridilaisseura hylkäsi tarjouksen. Uruguaylaistopparilla on sopimuksessaan 120 miljoonan euron ulosostoklausuuli.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!