Man United taistelee Alexis Sánchezin viisumin puolesta – Mourinho katsoo asian valoisaa puolta

© Kuva: Getty Images

Manchester United lähti viikonvaihteessa harjoituskauden kiertueelleen Yhdysvaltoihin, mutta Alexis Sánchez ei harmikseen voinut matkustaa joukkueen mukana. Chileläinen ei saanut viisumia USA:han, sillä hänelle langetettiin aiemmin tänä vuonna ehdollinen vankeustuomio Espanjassa tehdystä veropetoksesta.

United ei kuitenkaan vielä luovuta, vaan yrittää saada Sánchezin liittymään joukkueen mukaan jossain vaiheessa kiertuetta.

– Sánchez on hyvin surullinen. Viisumitta jääminen ei ollut hyvä uutinen hänelle, minulle eikä kenellekään, joukkueen valmentaja José Mourinho totesi meksikolaista Club Américaa vastaan pelattavan harjoitusottelun (perjantaina klo 5 Suomen aikaa) alla.

– Siitä ei voi syyttää ketään. Seura tekee töitä asian eteen. Kunnioitan USA:n viranomaisten viisumikäytäntöjä, mutta toivon, että Sánchez voisi liittyä seuraamme.

Mourinho korostaa, että hän haluaisi tehdä töitä etenkin Juan MatanAnthony Martialin ja Sánchezin kanssa, sillä hän uskoo kolmikon olevan Unitedin hyökkäyksessä kauden alussa. MM-kisoissa esiintyneet pelaajatkin ovat vielä lomalla, joten Mourinho on pakotettu peluuttamaan ensimmäisissä harjoitusotteluissaan varamiehistä kokoonpanoa. Tässä portugalilainen näkee kuitenkin valoisankin puolen.

– En ole huolissani Liverpoolia, Realia tai AC Milania vastaan pelaamisesta (International Champions Cupissa), mutta olen huolissani, koska en voi harjoitella kaikkien pelaajieni kanssa. Tilanne on kuitenkin tämä, ja sen kanssa on elettävä.

– Ehkä se on kuitenkin hyvä Luke ShawlleEric Baillylle ja lainalta palanneelle Andreas Pereiralle. Minun on ajateltava positiivisesti, Mourinho toteaa.

Manageri ei lavertele mahdollisista tulevista hankinnoista mitään, mutta kehuu seuran tähän asti tekemiä siirtoja. Maalivahtiosastolle liittyi Lee Grant Stokesta ja keskikentälle Brasilian maajoukkuepelaaja Fred Shakhtar Donetskista.

– Hankimme Lee Grantin, koska meillä on Joel Pereirassa fantastinen nuori torjuja – ja hänen täytyy pelata. Uskon, että Pereirasta tulee Man Unitedin maalivahti. Joel lähtee lainalle, joten turvataksemme sen tontin, hankimme Leen, Mourinho selventää.

– Toimet Fredin hankkimiseksi aloitimme jo kauan sitten. Uskomme, että hän on sellainen pelaaja, joka täydentää nykyisiä keskikenttäpelaajiamme.

Lähde: Sky Sports

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!