Manchester Unitedin varatoimitusjohtaja Ed Woodward lupaa seuran olevan erittäin kilpailukykyinen tulevassa siirtoikkunassa koronaviruksen aiheuttamista taloudellisista vahingoista huolimatta. Huhujen mukaan United on ollut erittäin kiinnostunut ainakin Jadon Sanchosta sekä Jack Grealishista.

Woodward ei koe kuitenkaan sopivaksi puhua isoista hankinnoista nyt, kun sarja on tauolla ja jokainen päivä tuottaa seuroille tappiota.

– Tuntuu tietyllä tapaa epäasialliselta spekuloida satojen miljoonien siirroilla näissä olosuhteissa. Huhujen ja seurojen taloudellisten realiteettien välillä on tällä hetkellä suuri epätasapaino, Woodward kertoi Sky Sportsille.

Manchester United on kuulunut jalkapallomaailman rikkaimpien seurojen joukkoon jo pitkään. Kaudella 2017-18 Unitedin liikevaihto oli 666 miljoonaa euroa. Ymmärrettävää on se, että koronaviruksen taloudelliset vaikutukset ovat Unitedille erilaiset kuin ne ovat esimerkiksi sarjan häntäpäässä majailevalle Norwichille.

– On selvää, että olemme onnekkaita siinä mielessä, että me olemme taloudellisesti vahvassa asemassa verrattuna useaan seuraan, mutta emme silti ole immuuneja viruksen taloudellisille vaikutuksille.

Siirtohuhuhujen mukaan Man United on jo neuvottelut henkilökohtaisista ehdoista Borussia Dortmundin Jadon Sanchon kanssa. Lisäksi Unitedin tiedetään olevan varsin kiinnostunut Aston Villan kapteenista Jack Grealishistä. Pelksästään Sanchon hintalappu on tiettävästi jopa 130 miljoonaa euroa, vaikkakin koronaviruksen myötä markkina-arvot ovat tulossa alaspäin.

Woodward vakuuttaa, että seuralla on kyllä muskeleita tulevassa siirtoikkunassa.

– Sanoisin niin, että kun tiedämme selkeästi, miten pääsemme tästä kriisistä yli ja palaamme hiljalleen normaaliuteen, silloin aiomme palata erittäin kilpailukykyisenä siirtomarkkinoille.