Lähde: Hintapyyntö Jack Grealishista liikaa Manchester Unitedille – miten käy toisen suurhankinnan kanssa?

© Kuva: Getty Images

Brittimedia Sky Sportsin mukaan Aston Villan säilyminen sarjassa on koitumassa Manchester Unitedin kohtaloksi Jack Grealishin hankkimista silmällä pitäen. Aston Villan uskotaan pyytävän Grealishista, 24, jopa 80 miljoonaa puntaa, eikä United aio maksaa niin paljoa.

Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho on toinen pelaaja, jonka kintereillä manchesterilaisseuran on uutisoitu tiukasti olevan. Myös Sanchon, 20, hintalappu on korkealla. Saksalaisseuran uskotaan pyytävän kultakimpaleestaan peräti 120 miljoonaa euroa. Aiemmin uutisoimme Bildin tietojen pohjalta siitä, että Dortmund olisi hylännyt Unitedin ensimmäisen, noin 89 miljoonan punnan (97,5 miljoonan euron), tarjouksen.

Brittimedian mukaan United ei olisi valmis maksamaan Englannin maajoukkuepelaajasta kuitenkaan niin suurta hintaa. Se ei ole tehnyt Sanchosta vielä tarjousta, mutta on ainut seura, joka on ollut virallisesti yhteydessä Dortmundiin.

Sanchon nykyinen sopimus saksalaisseuran kanssa kestää kesään 2022 asti. Englantilainen pelasi huiman kauden Bundesliigassa. Pelaamissaan 32 ottelussa nuorukainen iski 17 maalia, ja syötti siihen päälle saman verran osumia.