Manchester United varmisti sunnuntaina kolmannen sijan Valioliigassa ja paikan ensi kauden Mestarien liigaan. Saavutus tarkoittaa tiettävästi sitä, että seura aikoo tehdä kaikkensa hankkiakseen Jadon Sanchon Old Traffordille.

United teki Sanchosta jo ensimmäisen tarjouksen, mutta Borussia Dortmund hylkäsi saksalaisen Bild-lehden mukaan samantien Unitedin 89 miljoonan punnan eli noin 97,5 miljoonan euron tarjouksen.

Aiemmin esimerkiksi The Times uutisoi, ettei Dortmund aio myydä Sanchoa alle 100 miljoonan punnan. Joissain arvioissa on puhuttu myös 109 miljoonasta punnasta eli noin 120 miljoonasta eurosta.

Manchesterissa ei kuitenkaan olla missään nimessä vielä luovutettu. Bildin mukaan United valmistelee jo seuraavaa tarjousta. Lehti myös kertoo, että Dortmund valmistautuu jo aikaan ilman Sanchoa. Toisin sanoen seura on jo kartoittanut korvaavia pelaajia Sancholle.

Dortmundin tähtäimessä on lehden mukaan muun muassa Lillen 22-vuotias Jonathan Ikoné, joka on PSG:n kasvatti. Toinen nimi, jonka Bild mainitsee, on Sassuolon 23-vuotias laituri Jérémie Boga, joka siirtyi Italiaan Chelsean organisaatiosta kesällä 2018.

Näillä näkymin Manchesterissa ollaan valmiita rikkomaan Valioliigan siirtoennätys Sanchon kohdalla, vaikka koronavirus vaikuttaa myös Unitedin talouteen kovalla kädellä. Paul Pogba on yhä Valioliigan kallein hankinta. United osti Pogban Juventuksesta 105 miljoonalla eurolla kesällä 2016. Jos Sancho todella siirtyy Manchesteriin, on Pogban siirtosumma jäämässä toiseksi.