Ryan Giggs kehoittaa Manchester Unitedia hankkimaan sekä Jadon Sanchon että Jack Grealishin

© Kuva: Getty Images

Ryan Giggs kehoittaa Manchester Unitedia hankkimaan sekä Jack Grealishin että Jadon Sanchon. Molemmat Englannin maajoukkuepelaajat ovat olleet The Red Devilsin siirtokohteina.

United on ollut luottavainen pääsevänsä sopuun Sanchon siirron henkilökohtaisista ehdoista. Neuvottelut laiturin siirtosummasta Borussia Dortmundin kanssa ovat vielä kesken.

Dortmund haluaa Sanchosta 120 miljoonan euron siirtokorvauksen. Laitahyökkääjä viimeisteli viime kaudella 17 maalia Bundesliigassa ja keräsi saman verran maalisyöttöjä.

24-vuotias Grealish puolestaan teki 38 otteluun kuusi maalia Valioliigassa ja antoi kahdeksan maalisyöttöä. Keskikenttäpelaajan kipparoima Aston Villa säilyi rimaa hipoen Valioliigassa.

Giggs näkee kummallakin kaksikosta potentiaalia menestyä Unitedissa.

– Grealish on jo valmiiksi sopeutunut Valioliigaan, joten siinä ei ole ongelmia. Uskon, että hänellä oikea mentaliteetti pelata seurassa. On myös hyvä juttu, että hän teki 10 maalia (kaikissa kilpailuissa), seuralegenda Giggs sanoi Webby and O’Neill -kaksikon Youtube-kanavalla.

– Sancho on nopea ja suoraviivainen, mutta myös älykäs pelaaja. Pidän hänessä siitä, ettei hän panikoi viimeisellä kolmanneksella. Monet laiturit tekevät sitä, mutta hän löytää aina oikean syöttövaihtoehdon.

– He ovat molemmat saatavilla. Jos pystymme hankkimaan heidät, meidän pitäisi tehdä se.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?