Poru kiistanalaisesta VAR-tuomiosta jatkuu – Man United -kapteeni Harry Maguire sanoo pelitoverinsa kuulleen tuomarin kommentin väärin

© Kuva: Getty Images

Valioliigaviikonlopun odotetuin ottelu Chelsea-Manchester United päättyi maalittomaan tasapeliin (lue raportti ottelusta). Toisinkin olisi voinut käydä, jos erotuomari Stuart Attwell olisi päättänyt tuomita Unitedille rangaistuspotkun pallon osuttua Chelsean puolustusalueella Callum Hudson-Odoin käteen.

Joukkueiden valmentajat, Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjær ja Chelsean Thomas Tuchel olivat tilanteesta täysin eri linjoilla. Norjalaisen mukaan Unitedilta ryöstettiin rankkari ja jopa kaksi pistettä, kun taas Tuchelin mukaan koko VAR-tarkistus oli lähes tarpeeton.

Lisää vettä myllyyn kiista sai siitä, kuinka Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw kommentoi Sky Sportsin haastattelussa erotuomari Attwellin jättäneen rankkarin antamatta turhaa polemiikkia välttääkseen.

– Näin pallon osuneen käteen. En tiennyt, oliko se Masonin (Greenwood) vai Callumin käsi. Jatkoin vain pelaamista, enkä edes tiennyt, että tilanne saatettaisiin tarkistaa videolta, Shaw kertoi.

– En tiedä, miksi peli keskeytettiin, jos siitä ei ollut tulossa rankkaria. Kuulin tuomarin jopa sanoneen H:lle (Harry Maguire), että ”jos annan siitä rankkarin, siitä syntyy runsaasti keskustelua jälkeenpäin”, joten en tiedä, mitä tapahtui.

– H sanoi, että heille sanottiin sen olevan rankkari. Hänelle kerrottiin, että VAR:n mukaan se olisi rankkari, joten en käsitä, mistä on kyse. En ymmärrä, miksi peli keskeytettiin. Luulisin hänen ehkä antavan rankkarin, koska pallo oli meillä, ja me hyökkäsimme.

– VAR hämmentää, sillä jos siitä ei ollut tulossa rankkaria, peliä voitaisiin yhtä hyvin jatkaa eikä keskeyttää pelin virtausta. En kuitenkaan aio valittaa siitä, sillä mielestäni kumpikaan joukkue ei tehnyt tarpeeksi ansaitakseen voittoa, Shaw päätti.

Luke Shaw’n kommentit saivat runsaasti huomiota, mutta Unitedin kapteeni Harry Maguire on Sky Sportsin mukaan kertonut joukkueen taustahahmoille Shaw’n kuulleen hänen tuomarin kanssaan käymänsä keskustelun väärin. United haluaa joka tapauksessa selvyyden siihen, mitä tuomari todella Maguirelle sanoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.