Oliko Edinson Cavanin jatko sittenkään hyvä asia Man Unitedille? – Rio Ferdinand osoitti huolensa: ”Mitä tapahtuu sen jälkeen?”

© Kuva: Getty Images

Rio Ferdinand on huolissaan Manchester Unitedin hyökkääjätilanteesta huolimatta siitä, että Edinson Cavani allekirjoitti maanantaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

34-vuotiaan Cavanin jatko tarkoittaa todennäköisesti sitä, että Man United ei aio ostaa uutta kärkipelaajaa kesän siirtoikkunan aikana. Ferdinand pelkääkin, että eliittihyökkääjät, kuten Harry Kane ja Erling Braut Håland, joista olisi pitkäaikaista iloa Unitedin hyökkäyspäässä, siirtyvät kesän aikana muihin maisemiin.

– Ainoa asia josta olen huolestunut, on se, että jos Håland tai Kane menevät jonnekin muualle ja saat Cavanin vain vuodeksi, Ferdinand sanoi BT Sportille.

– Mitä tapahtuu sen jälkeisenä vuonna, jos annat heidän mennä muualle?

Ferdinandin mukaan Cavanin jatkosta huolimatta Unitedin tulisi yrittää hankkia joko Kane tai Håland.

Niin paljon kuin minä Cavania rakastankin, mielestäni heidän tulisi silti hankkia toinen heistä, jos heillä on varoja. Tällöin heillä olisi kaksi maailmanluokan pelaajaa, jotka kilpailevat peliajasta, kuten vanhoina aikoina, Ferdinand lisäsi.

Cavani on pelannut tällä kaudella Man Unitedissa 35 ottelua ja tehnyt niissä 15 maalia.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!