Man United -manageri otti keskiviikosta ne postiiviset: ”Emme menettäneet ketään”

© Kuva: Getty Images

Etenkin Suomen maajoukkueen kannattajille tuttu puheenparsi siitä, miten otteluista ”otetaan ne postiiviset” asiat mukaan, tuntui kaikuvan Ole Gunnar Solskjærin lausunnoissa, tämän kertoessa joukkueensa terveystilanteesta ennen lauantai-iltapäivän Aston Villa -ottelua.

– Emme menettäneet ketään keskiviikkona, mikä tuottaa minulle pientä päänsärkyä kokoonpanon suhteen, norjalainen virnisteli.

Vaikka pelaajia ei keskiviikon West Ham -kohtaamisessa ”menetetty”, niin kävi yhdelle pokaalille; Irons pudotti Unitedin ulos Liigacupista.

Poissaolijoiden määrä Solskjærin ryhmässä on todella pieni. Keskiviikon otteluun manageri teki peräti 11 muutosta – siis koko kentällisen edestä. Muiden muassa Cristiano Ronaldo oli kokonaan lepovuorossa.

Loukkaantumisten vuoksi miehistöstä puuttuvat vain Marcus Rashford ja Amad Diallo.

– Joskus joutuu jättämään otteluista sivuun pelaajia, jotka ansaitsisivat paikan kentällä. Se nyt vain on tämän homman luonteeseen kuuluvaa, ja meidän on pidettävä huoli että olemme valmiina joka ikiseen otteluun.

Aston Villan tilanne ei ole aivan yhtä hyvä. Lainalla oleva puolustaja Axel Tuanzebe ei voi pelata omaa seuraansa vastaan, minkä lisäksi niin Leon Bailey, kuin Morgan Sanson ovat vammojen vuoksi ottelusta sivussa.

Solskjærilla saattaa olla heittää hyökkäykseensä pitkästä aikaa myös Edinson Cavani.

– Hän on harjoitellut täysipainoisesti keskiviikon jälkeen, ja on käytettävissäni.

Lähde: Manchester United