Paljastus: Cristiano Ronaldo kypsyi Man Unitedin otteisiin – otti Sir Alex Fergusonilta opitut keinot käyttöön

Manchester Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo joutui tällä viikolla ottamaan Sir Alex Fergusonilta opitut keinot käyttöön herätelläkseen joukkuetta.

United oli tappiolla Mestarien liigan kotiottelua Atalantaa vastaan ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-2-lukemin, joten Ronaldo päätti tarjota joukkuekavereilleen pukukopissa Fergusonilta tutun hiustenkuivaaja-käsittelyn.

– Cristiano puhui koko joukkueelle ja kertoi heille, että peliesitys ei ollut hyväksyttävä. Hän kysyi, eivätkö he yhtään häpeä ja sanoi, ettei Man United voi pelata näin kotiyleisönsä edessä. Hän myös muistutti, että ottelu täytyy voittaa tai muuten he eivät välttämättä pääsisi Mestarien liigan jatkopeleihin, seuran sisäpiirilähde kertoi The Sunille.

Tämän jälkeen joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjær piti palopuheen ja valoi uskoa pelaajiin. Hän muistutti muun muassa toisen puoliajan avausmaalin merkityksestä.

Ronaldon sekä Solskjærin palaute tuntui menneen perille sillä United esiintyi toisella puoliajalla erittäin vakuuttavasti ja nousi ottelussa 3-2-voittoon.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!