West Ham -hyökkääjä palasi pitkän vaikean jakson jälkeen tyylillä: ”Puhuin hänen kanssaan päivittäin”

© Kuva: Getty Images

West Ham ja hyökkäävä keskikenttämies Manuel Lanzini ovat neuvottelemassa jatkosopimuksesta. Nykyisen sopimuksen viimeinen vuosi on jo alkanut, mutta ainakaan argentiinalaisen omissa suunnitelmissa ei ole epäselvää.

– Ilman muuta haluan jäädä. Tämä on kotini, jossa olen ollut jo viisi vuotta. Rakastan fanejamme, ja he rakastavat minua.

Lanzini oli matkalla kesän 2018 MM-kisoihin, mutta kärsi pahan polvivamman. Nyt kuntoutuminen vaikuttaa onnistuneen; 26-vuotias kuului joukkueensa parhaimmistoon lauantaina, ja syötti sen Brightonin verkkoon tekemän maalin. Vaikka pelikuntoon toipuminen tapahtui jo helmikuussa, on viimeinen vuosi ollut raskas.

– Kuntoutumisaika oli henkisesti hyvin vaikea. Olin matkalla ensimmäisiin MM-kisoihini, ja sitten kaikki katkesti. Olen vain kiitollinen perheelleni, tyttöystävälleni ja pojalleni, jotka tukivat koko ajan.

Myös Irons-manageri Manuel Pellegrini saa kiitokset asenteestaan ja luottamuksestaan.

– Puhuin hänen kanssaan päivittäin, tiedän että ymmärrämme toisiamme.

West Hamin avauskierroksen rumaa 0-5 -tappiota Manchester Citylle seurasi siis tasapeli Amexilla, ja nyt haussa on kauden ensimmäinen voitto. Sitä haetaan Watfordista.

– Haluamme pysyä kärkikuusikon tuntumassa, ja selviytyä europeleihin.

Lähde: Sky Sports

Kertoimet ottelulleLiverpool - West Ham24.02.2020