Kovaa puhetta: Ole Gunnar Solskjær vertaa Marcus Rashfordia jo Cristiano Ronaldoon – ”On hyvin helppo vertailla heitä kahta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin 22-vuotias englantilaishyökkääjä Marcus Rashford jatkoi vahvaa virettään viikonloppuna tekemällä maalin Unitedin 2-1-voittoon päättyneessä ottelussa paikallisvastustajaa Manchester Cityä vastaan.

Tällä kaudella Rashford on tehnyt seurajoukkueessa jo 13 maalia, joista kymmenen on syntynyt Valioliigassa. Rashford on tehtaillut 11 viime ottelussa saman verran maaleja.

Nuori kärkimies on saanut ylistystä erityisesti manageriltaan Ole Gunnar Solskjærilta, joka vertasi suojattiaan jo viisinkertaiseen Ballon d’Or-voittajaan, Unitedissakin urallaan kovaa jälkeä tehneeseen Cristiano Ronaldoon, joka voitti Manchesterissä kolme Valioliigan mestaruutta ja kerran Mestarien liigan ennen 80 miljoonan punnan siirtoaan Real Madridiin kesällä 2009.

– On hyvin helppo vertailla heitä kahta, kyllä, Solskjær täräytti Sky Sportsin mukaan.

– Molemmilla on taitoa, ruumiinrakenne, asenne, ominaisuudet – kaikki.

Rashfordilla on managerin mielestä kaikki saumat kehittyä absoluuttiseksi huippupelaajaksi. Liikaa paineita Solskjær ei kuitenkaan hyökkääjälle puheillaan luo.

– En halua puhua maalien määrästä. Niin kauan kun hän pysyy positiivisena ja suorana ja miettii maalin edustalle pääsemistä sekä tilanteiden saamista, hän tekee maaleja.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Solskjær vertaa Rashfordia Ronaldoon. Kun Rashford iski näyttävän vapaapotkumaalin Chelseaa vastaan liigacupisssa yli 30 metristä, silloin luotsi puhui ”cristianomaisuudesta”.