Ole Gunnar Solskjær vertaa Man Unitedin huippulupausta seuran entiseen tähtihyökkääjään: ”Todella rauhallinen viimeistelijä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin suurlupaus Mason Greenwood tuo joukkueen managerille Ole Gunnar Solskjærille mieleen seuran entisen tähtihyökkääjän Robin van Persien.

Greenwood, 18, on Unitedin tämän kauden kolmanneksi paras maalintekijä kolmella osumallaan, joista yksi syntyi torstaina Eurooppa-liigassa 3-0-voitossa serbialaista Partizania vastaan. Lisäksi hän antoi ottelussa yhden maalisyötön. Samalla Greenwoodista tuli Unitedin historian nuorin pelaaja, joka on tehnyt ja syöttänyt maalin europelissä.

Manchester United varmisti voitolla jatkopaikkansa lohkovaiheesta.

Hollannin maajoukkuelegenda van Persie, 36, ehti edustaa Unitedia vain kolme kautta, mutta häntä muistellaan seurassa hyvällä. Hän teki debyyttikaudellaan 38 sarjaottelussa yhteensä 26 maalia ja syötti 15 ollen siten ratkaisevassa osassa, kun legendamanageri Sir Alex Ferguson jätti seuralle voitokkaat hyvästit.

Robin van Persie pelasi Manchester Unitedissa 105 ottelua ja teki niissä yhteensä 58 maalia. Kuva: Getty Images

Solskjæriltä kysyttiin, näkeekö hän Greenwoodin ja van Persien pelaamisessa yhtäläisyyksiä.

– Ehdottomasti, vastasi norjalaismanageri Sky Sportsin mukaan.

– Hän on todella rauhallinen viimeistelijä. Se tulee hänelle luonnostaan.

– Oikea jalka, vasen jalka… En usko, että hän tietää vieläkään, kumpi on hänen vahvempi jalkansa, minkä takia puolustajien on vaikea puolustaa häntä vastaan.

– Mutta se on hyvä asia, että hän pystyy siihen Old Traffordilla täyden katsomon edessä. Hän ei hätkähdä tilaisuuden tullessa.

– Hän viimeistelee samalla tavalla puistossa kavereiden kanssa kuin cupin loppuottelussa. Ja toivottavasti myös Valioliigassa!


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Kertoimet ottelulleSheffield United - Manchester United24.11.2019