Ole Gunnar Solskjaerilta päivitys Man United -lahjakkuus Mason Greenwoodin loukkaantumisesta

© Kuva: Getty Images

Mason Greenwoodin pelikunto Manchester Unitedin torstain valioliigaottelussa Crystal Palacea vastaan on kortilla. 18-vuotias hyökkääjälahjakkuus loukkaantui maanantain Southampton-pelissä.

Greenwood kärsii nilkkavaivasta jouduttuaan ottelun avauspuoliskon lopussa Oriel Romeun taklaamaksi. United jäi pelissä 2-2-tasatulokseen.

Greenwood jatkoi taklauksen jälkeen pelaamista 84. minuutille saakka.

Ole Gunnar Solskjaer antoi tänään päivityksen englantilaisen tilanteesta. Unitedin norjalaismanageri vahvisti myös laitapuolustaja Luke Shaw’n nilkkavaivat.

– Annan Lukelle niin paljon aikaa kuin mahdollista. Hänen ja Masonin nilkat ovat turvonneet, Solksjaer vahvisti MUTV:lle.

– Siinä hetkessä adrenaliini vie sinua eteenpäin. Kipu tulee vasta jälkeenpäin. Hän jatkoi pelaamista, mutta tuomarin olisi pitänyt tarkistaa se tilanne.

VAR tarkisti Romeun taklauksen, mutta ei rangaissut espanjalaista.

United pelaa seuraavan 10 päivän sisään neljä ottelua. FA Cupin Chelsea-välierän lisäksi luvassa on kolme viimeistä valioliigaottelua.

Greenwood tehnyt viimeiseen neljään valioliigaotteluun saman verran maaleja. Kokonaisuudessaan nuorukainen on iskenyt kaikki kilpailut huomioiden kauden aikana 16 osumaa.