Sky: Manchester United ei lähde Mauricio Pochettinon perään

© Kuva: Getty Images

Manchester United ei tavoittele Mauricio Pochettinoa managerikseen, vaikka argentiinalaisvalmentaja onkin nyt vapailla markkinoilla, kertoo Sky Sports.

Pochettino sai tiistaina potkut Tottenhamista valmennettuaan seurassa kesästä 2014 lähtien. Samalla ovenavauksella Lontoosta saivat lähteä hänen apulaisensa Jesus Perez, Miguel D’Agostino ja Antoni Jimenez.

United on tarkkaillut Pochettinoa jo parin vuoden ajan, mutta manchesterilaisten seurajohto on päättänyt tukea joukkueen nykyistä manageria Ole Gunnar Solskjæriä, vaikka norjalaisluotsikin on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä.

Solskjær siirtyi Unitedin väliaikaismanageriksi viime vuoden joulukuussa José Mourinhon saatua potkut. United pelasi hänen väliaikaispestinsä aikana 19 ottelua, joista se voitti 14 ja hävisi vain kolme.

Norjalaismanageri sai vakituisen managerin paikan kolmen vuoden sopimuksella, mutta tulokset ja peliesitykset ovat ailahdelleet virallisen nimityksen jälkeen. Solskjær on johdattanut manchesterilaiset joukkueen vakituisena managerina 28 otteluun, joista United on voittanut 11 ja hävinnyt kymmenen.

Ole Gunnar Solskjær sai maaliskuun lopussa kolmen vuoden sopimuksen Manchester Unitediin. Kuva: Getty Images

Viime aikoina Unitedin tuloksissa on kuitenkin tapahtunut kehitystä. Joukkue on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan viisi ja kavunnut Valioliigan tasaisessa keskikastissa seitsemännelle sijalle. Eurooppa-liigassa United on varmistanut jatkopaikkansa alkulohkosta, kun kaksi ottelua on vielä pelaamatta.

Sky Sportsin mukaan Manchester Unitedin seurajohto aikoo tukea Solskjæriä tammikuun siirtoikkunassa rahallisesti, jotta hän saa tehtyä uusia hankintoja.

Solskjærin edeltäjä Mourinho on lehtitietojen mukaan vahvasti ehdolla Tottenhamin uudeksi manageriksi.