Päävalmentajalta melkoista ylistystä Teemu Pukin joukkuekaverille: ”En myisi edes sadasta miljoonasta punnasta”

© Kuva: Getty Images

Viime päivinä on uutisoitu, että Barcelona haluaisi Norwichin nuoren laitapuolustajan Max Aaronsin itselleen. Vasta 20-vuotias pakki esiintyi edukseen viime kaudella Valioliigassa.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farkella on selvä näkemys siitä, pitäisikö Aarons päästää menemään vai ei.

− En myisi Max Aaronsia, en edes sadasta miljoonasta punnasta (noin 109 miljoonaa euroa). Hän on liian tärkeä meille, Farke sanoi BBC:n Radio Norfolkille.

Aarons on aloittanut kauden muun joukkueen mukana Mestaruussarjassa. Aarons on pelannut avauskierroksilla sekä Huddersfieldiä että Prestonia vastaan täydet minuutit.

− Jos kuitenkin tulee ihan hullun iso tarjous, niin tietysti seurapomojen täytyy tarttua siihen, mutta minä en ole kovin huolissani, Farke totesi Aaronsista.

Norwich on joidenkin tietojen mukaan hylännyt jo kaksi Barcelonan Aaronsista tekemää tarjousta.

− Häntä ollaan viemässä kaikkialle, mutta emme ota kantaa huhuihin ja spekulaatioihin. Hän on meidän pelaajamme, hän pysyy meidän pelaajanamme ja hän on meille tärkeä, Farke jatkoi.

Aarons urakoi viime kaudella Valioliigassa 36 ottelua Norwichin paidassa. Farkella oli Teemu Pukin joukkuekaverista pelkästään hyvää sanottavaa.

− Se ei ole mikään yllätys, että häntä huhutaan maailman isoimpiin seuroihin, koska hän on todella lahjakas pelaaja. Luojalle kiitos, että olemme kehittäneet häntä. Haluamme kehittää häntä jatkossakin, joten toivottavasti yhteistyömme kestää vielä pitkään.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.