Bernardo Silva vie Manchester Cityn kotiinsa: ”Se fakta ei yhtään helpota meidän tilannettamme”

© Kuva: Getty Images

Manchester City kohtaa Lyonin Mestarien liigan puolivälierässä lauantaina. Ottelu pelataan Lissabonissa, Bernardo Silvan kotikaupungissa. Hyökkäävä keskikenttämies onkin sopiva henkilö antamaan etukäteiskommentteja joukkueensa tilanteesta.

City lähtee otteluun jonkinasteisena ennakkosuosikkina.

– Mitä vain voi tapahtua, Silva sanoo.

– Lyon pudotti jo Juventuksen, ja tässä kilpailussa on vuosien saatossa nähty monia yllätyksiä. Me hävisimme viime vuoden puolivälierässä Tottenhamille. Näitä pelejä on todella vaikea ennakoida.

Pep Guardiolan joukkojen kausi saattaisi kirkastua vielä melkoisesti, mikäli maanosan isoin kannu nousisi. Kaikki Euroopan suurimmat eivät enää ole mukana.

– Se fakta ei yhtään helpota meidän tilannettamme, että Real Madrid ja Liverpool ovat ulkona – olisi väärin ajatella niin. Meidän on oltava ottelu ottelulta hyvin keskittyneitä. Kaikki joukkueet ovat täällä omien ansioittensa vuoksi.

Sen lisäksi, että Silva pelaa lauantaina synnyinkaupungissaan, on tällä Monaco-ajoiltaan myös tuntumaa vastustaja Lyoniin.

– Olen pelannut paljon heitä vastaan. Myös Man Cityn kanssa kohtasimme heidät viime kaudella, eikä se ollut helppoa – emme onnistuneet voittamaan heitä kummassakaan lohkovaiheen pelissä. Kaikki ranskalaisjoukkueet ovat fyysisesti hyvin voimakkaita, ja yksiosaisessa ottelussa voi tapahtua mitä vain.

Lähde: The Guardian