Arsène Wenger pitää Mesut Özilin lähes valmista siirtoa ”tammikuun suurimpana” – keskikenttätaiturin palkka romahtamassa

© Kuva: Getty Images

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özilin siirto Fenerbahçeen on sinettiä vaille valmis.

32-vuotias Özil matkusti viikonloppuna Turkkiin viimeistelemään sopimuksensa, joten siirron julkistaminen on vain ajan kysymys.

LUE MYÖS: The Athletic: Nyt se tapahtuu – Mesut Özil lähtee Arsenalista!

Arsenalin ex-manageri Arsène Wenger pitää Özilin siirtoa tammikuun suurimpana. Hän myös uskoo, että saksalaispelaaja tulee loistamaan Fenerbahçessa ja auttaa seuraa menestymään.

– Ensinnäkin minun on sanottava, että tällainen siirto on ilo ilmoittaa ajanjaksolla, jolloin ei tapahdu paljon siirtoja, Wenger kertoi Turkin BeIN SPORTS:lle.

– Ja koska jalkapallomaailma on vähän hiljainen, tämä on varmasti tammikuun siirtoikkunan suurin siirto.

– Mutta kaiken kaikkiaan se on fantastinen uutinen Fenerbahçelle, joka on vahvassa asemassa Turkin liigassa (toim. huom. tasapisteissä sarjakärki Beşiktaşin kanssa).

– Uskon, että hän (Özil) voi olla palapelin pala, joka tekee heistä (Fenerbahçe) entistä suuremman uhan voittamaan Turkin liiga.

– En ollut koskaan ennen keskustellut (Özilin kanssa) Fenerbahçesta, koska halusin pitää Mesut Özilin Arsenalissa!

– Tunsin kuitenkin aina vahvan turkkilaisen yhteyden, koska tapasin hänen perheen, agenttinsa ja isänsä, kun hankin hänet.

Seurasiirtonsa myötä Özil pääsee taas pelaamaan, mutta hänen palkkansa on romahtamassa. Keskikenttätaiturin on kerrottu tienaavan Arsenalissa 350 000 puntaa viikossa, ja lehtiväitteiden mukaan hänen palkkansa Fenerbahcessa romahtaisi 67 000 puntaan viikossa.