Manchester Unitedin väliaikaisvalmentaja Michael Carrick pettyi siihen, että hänen ryhmänsä jäi sunnuntaina 1-1-tasapeliin Chelsean vieraana Valioliigassa.

Chelsea oli ottelussa pitkiä jaksoja selkeästi vaarallisempi joukkue, mutta United siirtyi johtoon toisen jakson alussa. Jorginho lahjoitti pallon Jadon Sancholle, joka sijoitti sen ohi maalivahti Edouard Mendyn. Jorginho korjasi kuitenkin mokansa parikymmentä minuuttia myöhemmin iskemällä Chelsean tasoituksen pilkusta.

– Olen itse asiassa hieman pettynyt. Kun tällaista peliä johtaa ja sitten menettää johdon, niin se on pettymys, kommentoi Carrick Sky Sportsille.

– Olen ollut ylpeä pelaajista ja joukkueesta koko viikon. Olemme yrittäneet tehdä vaikeassa tilanteessa parhaamme. Mutta onhan tässä pieni katkera tunne. Tulimme voittamaan pelin. Olen hieman pettynyt, en voi valehdella.

Carrickin mukaan Chelsean ei olisi pitänyt saada pilkkua tilanteesta, jossa Aaron Wan-Bissaka kaatoi Thiago Silvan. Unitedin väliaikaisluotsi ei ollut huolissaan siitä, että manchesteriläisten maalivahti David de Gea joutui torjuntahommiin muutaman kerran, koska se oli odotettavissa.

– Minusta se ei ollut pilkun paikka ollenkaan.

– Heillä oli paljon vetoja. David torjui kahdesti, ja me tiesimme ennen peliä, että hänen olisi torjuttava kerran tai kaksi.

– Muuten minulla oli varsin mukava olo pelistä. Tietysti haluamme olla parempia. En halua innostua liikaa, mutta mielestäni puolustimme hyvin. En voi moittia poikia yhtään.

– Se on positiivinen asia, että lähdemme täältä pettyneinä pois ja tunnemme, että olemme tehneet kentällä jotain.

Carrick nostettiin Manchester Unitedin väliaikaisvalmentajaksi Ole Gunnar Solskjærin saatua potkut viime viikon sunnuntaina. Lehtitietojen mukaan United on palkkaamassa väliaikaismanagerikseen saksalaisen Ralf Rangnickin, jonka on määrä jäädä puolen vuoden valmennuspestin jälkeen neuvonantajaksi seuraan.