Oho! Valioliigatähti vaihtamassa Englannin maajoukkueen toiseen – haluaa pelata MM-kisoissa 2022

West Hamin maalitykki Michail Antonio on vaihtamassa Englannin maajoukkueen Jamaikan maajoukkueeseen päästäkseen pelaamaan vuoden 2022 MM-kisoissa, kertoo Telegraph.

30-vuotias Antonio sai kutsun Jamaikan maajoukkueeseen vuonna 2016, mutta hän päätti tuolloin edustaa maajoukkuetasolla Englantia.

Englannin maajoukkueen ex-päävalmentaja Sam Allardyce kutsui West Ham -tähden ensi kerran maajoukkueeseen syyskuussa 2016, mutta Antonio ei pelannut minuuttiakaan MM-karsintaottelussa Slovakiaa vastaan.

Kuukautta myöhemmin Antonio tuli nimetyksi toistamiseen Englannin maajoukkueryhmään, mutta tälläkään kertaa hyökkääjä ei päässyt pelaamaan minuuttiakaan.

Kolmannen maajoukkuekutsunsa Antonio sai maaliskuussa 2017, mutta tuolloin hän kärsi takareisivamman juuri ennen maaottelutaukoa ja homma meni jälleen pipariksi.

Antonio ei ole saanut maajoukkuekutsua enää sen jälkeen, ja huolimatta hänen loistavasta vireestään ​​kahden viime kauden aikana, hän tuskin kutsua enää saakaan.

Ja koska Antonio ei ole pelannut minuuttiakaan Englannin maajoukkuepaidassa, on hänellä vielä mahdollisuus edustaa Jamaikaa.

Jamaikan jalkapalloliitto on ollut nyt uudelleen yhteydessä Antonioon ja haluaa, että hyökkääjä on maajoukkueen mukana, kun Jamaika aloittaa CONCACAF-karsinnat syyskuussa Meksikoa ja Costa Ricaa vastaan.

Antonio pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden, kun hän teki 24 valioliigaottelussa yhteensä kymmenen maalia. Tällä kaudella 16 otteluun on syntynyt kuusi maalia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.