Newcastlelle hyviä uutisia – ennätyshankinta ”valmis avaamaan” Huddersfieldiä vastaan

© Kuva: Getty Images

Newcastle-manageri Rafael Benítez on jakanut hyviä uutisia ennen joukkueensa valioliigaottelua Huddersfieldiä vastaan.

Seuran ennätyshankinta Miguel Almirón on espanjalaisvalmentajan mukaan valmis aloittamaan lauantaina.

Almirón siirtyi St. James’ Parkille viime tammikuussa 21 miljoonan punnan siirtosumman myötä. Newcastle rikkoi siirtennätyksensä viimeksi jopa 14 vuotta sitten, kun joukkue hankki Michael Owenin 16 miljoonan punnalla Real Madridista.

Paraguaylaiskeskikenttäpelaaja pelasi vajaan kaksikymppisen Newcastlen viime sarjaottelussa Wolverhamptonin vieraana. Hän sai myös 45 peliminuuttia harjoitusottelussa TsSKA Moskovaa vastaan viime lauantaina.

– Uskon että Almirón on valmis avaamaan. Se on kuitenkin iso päätös, koska kaikki pelaajat tällä tontilla ovat kunnossa ja pelaavat tällä hetkellä hyvin, Benítez kertoi Sky Sportsille.

– Mutta kuten sanoin aiemmin; kenenkään pelaajan, joka tulee toisesta sarjasta, ei ole helppoa tottua uuteen ympäristöön ja pelata uusien joukkuetovereiden kanssa.

Newcastle taistelee tällä hetkellä pudotusta vastaan, joten voitto sarjan pohjalla makaavasta Huddersfieldistä olisi iso saavutus Benítezin joukkueelle. Raitapaidat ovat tällä hetkellä vain pisteen päässä pudotusviivasta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)