Liverpoolin Mohamed Salah julkaisi kuvan jättivonkaleesta – nyt tuli selitys, miksi miestä ei ole näkynyt maajoukkueen vahvuudessa

© Kuva: Getty Images

Afrikan mestaruusturnaukseen valmistautuvan Egyptin maajoukkueen joukkueenjohtaja Ihab Leheta on kertonut selityksen Liverpoolin hyökkääjän Mohamed Salahin poissaololle.

Lehetan mukaan Salah ei ole vielä liittynyt Javier Aguirren luotsaaman joukkueen vahvuuteen, koska hänelle myönnettiin pidennetty vapaa pitkän kauden jälkeen.

– Maajoukkueessa on kahdeksan ulkomailla pelaavaa pelaajaa. Heistä kuusi päätti kautensa toukokuun puolivälissä, joten he saivat riittävästi lepoa ennen leirille saapumista, Leheta kommentoi.

– Toisaalta Mohamed Elneny ja Mohamed Salah päättivät kautensa myöhemmin, sillä heillä oli Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan loppuottelut. Siksi heidän piti levätä.

Leheta kertoi, että Elneny on jo saapunut harjoitusleirille ja Salahiakin odotettiin lähituntien aikana. Liverpoolin mies vaikuttaa nauttineen lomastaan, sillä hän on julkaissut Instagramissa viime päivinä muun muassa kalastuskuvia.

Egypti aloittaa turnauksensa 21. kesäkuuta ottelulla Zimbabwea vastaan. Sitä ennen se kohtaa harjoituspeleissä Tansanian ja Guinean.

Lähde: Goal

Kertoimet ottelulleLiverpool - West Ham24.02.2020