Hollantilaislegenda vihjailee: Ronald Koeman haluaa Mohamed Salahin Barcelonaan

© Kuva: Getty Images

Barcelona-luotsi Ronald Koemanin läheinen ystävä Sjaak Swart on kertonut, että hollantilaisvalmentaja haluaisi hankkia Mohamed Salahin Liverpoolista Sadio Manén sijaan.

Swart on Hollannin entinen maajoukkuemies ja Ajax-legenda, joka on pelannut amsterdamilaisseuralle enemmän otteluita kuin kukaan muu pelaaja. 82-vuotias tunnetaan myös Koemanin läheisenä ystävänä, jolla vaikuttaisi olevan sisäpiiritietoa Barcelona-valmentajan siirtosuunnitelmista.

– Tiedän, että Koeman haluaa hänet. Tiedän myös, että Salah haluaisi siirtyä sinne, Swart kertoi hollantilaiselle Voetbalzonelle.

Kun Swartilta kysyttiin tarkempia tietoja hänen sisäpiiritietojensa lähteestä, ei entinen keskikenttäpelaaja voinut kuitenkaan paljastaa mitään. Hän ei myöskään osannut sanoa, olisiko Barcelona tekemässä Salahista tarjousta vielä tämän kesän aikana, vai vasta Lionel Messin lähdettyä seurasta.

– En aio mennä tässä sen tarkempiin yksityiskohtiin. Mutta uskokaa pois, minä tiedän, Swart lisäsi.

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on ollut jo vahvasti yhdistettynä Barcelonaan tänä kesänä. Salah on kuitenkin pelannut avainroolia Jürgen Kloppin alaisuudessa aina siitä lähtien kun hän saapui Anfieldille kesällä 2017.

Salah, 28, auttoi Liverpoolin viime kaudella sen ensimmäiseen Englannin mestaruuteen sitten vuoden 1990. Egyptiläishyökkääjän kausi 2020-21 sai myös tarunhohtoisen alun, kun hän latasi pallon kolmesti Leedsin verkkoon lauantain Valioliiga-avauksessa.