Liverpoolin laitahyökkääjä Mohamed Salah sanoo, että hän haluaa pelata seurassa niin kauan kuin pystyy.

Egyptiläistähti on tehnyt hurjaa jälkeä siirryttyään Liverpooliin AS Romasta kesällä 2017. Salah, 28, on pelannut Liverpoolissa 178 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 111 maalia ja syöttänyt 45.

Joulun alla Salah nousi otsikoihin, kun hän myönsi olleensa pettynyt siitä, ettei häntä valittu Liverpoolin kapteeniksi Mestarien liigassa FC Midtjyllandia vastaan. Siirtohuhut lähtivät liikkeelle, kun Salah puhui samassa haastattelussa ”mahtavista” Barcelonasta ja Real Madridista.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ollut tuolloin moksiskaan Salahin kommenteista, mutta sanoi myös, ettei seura voi pakottaa pelaajia jäämään. Salah antoi kuitenkin ymmärtää, että hän on oikein tyytyväinen Anfieldilla, kun häneltä kysyttiin tulevaisuudestaan Norjan TV2:n tuoreessa haastattelussa.

– En tiedä. Jos kysyt, niin sanon, että haluan olla täällä niin kauan kuin pystyn. Mutta kuten olen ennenkin sanonut, se on seuran käsissä, kommentoi Salah Sky Sportsin mukaan.

– Aion aina antaa itsestäni sata prosenttia niin kauan kuin olen tässä seurassa ja haluan voittaa mahdollisimman pokaaleja.

– Ja haluan antaa sata prosenttia niille ihmisille, jotka osoittavat minulle rakkautta koko ajan.

Salahin ja Liverpoolin sopimus päättyy kesällä 2023.