Lehti: Liverpool varautuu Mohamed Salahin lähtöön – Jürgen Kloppilla jo yksi korvaaja mielessä

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp saattaa tehdä yllätyshyökkäyksen entiseen seuraansa, jos Mohamed Salah lähtee Anfieldilta tänä kesänä.

Saksalaislehti Bildin mukaan Liverpool on nimittäin aloittanut listaamaan potentiaalisia korvaajaehdokkaita egyptiläiselle tähtihyökkääjälleen ja suunnittelee tarjouksen tekemistä Jadon Sanchosta.

Salahia on yhdistetty viime kuukausien aikana etenkin Barcelonaan ja Real Madridiin. Sanchon loistavat suorituksen Borussia Dortmundin paidassa edellisen kahden kauden aikana eivät puolestaan ole jääneet Kloppilta huomaamatta.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Jadon Sancho on pelannut Dortmundille 132 ottelua, joissa on syntynyt peräti 46 maalia ja 60 maalisyöttöä. Kuva: Getty Images

Klopp olisi kiinnostunut päivittämään hyökkäyslinjaansa, jonka ailahteleva osumatarkkuus on koitunut Liverpoolin kohtaloksi useissa otteluissa tällä kaudella.

Liverpoolin viime aikaiset taloudelliset tappiot koronaviruspandemian seurauksena tekevät Sanchon kaappaamisesta kuitenkin erittäin haastavan tehtävän, ellei joku seuran nykyisistä hyökkääjistä myydä ensin isolla rahalla eteenpäin.

Salahin uskotaan olevan lähimpänä uloskäyntiä, ja hänen kauppaaminen toisi Liverpoolille todennäköisesti tarvittavat varat 21-vuotiaan englantilaislaiturin hankkimiseksi.

Sanchon on uutisoitu maksavan tänä kesänä paljon vähemmän kuin 120 miljoonaa euroa – summa, jota Dortmund vaati hänestä viime kesänä Manchester Unitedilta. United on myös yhä kiinnostunut Sanchosta, jos hänen hintalappunsa on tänä kesänä pienempi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!