TEAMtalk: Näin Liverpool aikoo tehdä Mohamed Salahista joukkueen parhaiten tienaavan – eikä palkkarakenne veny kohtuuttomasti

© Kuva: Getty Images

Liverpool aikoo käyttää muhkeaa allekirjoituspalkkiota tehdäkseen egyptiläishyökkääjä Mohamed Salahista joukkueen parhaiten palkatun pelaajan, uutisoi TEAMtalk.

Sivuston mukaan mediatiedot siitä, että Salah ja hänen agenttinsa vaatisivat 500 000 punnan viikkopalkkaa pelaajan uuteen sopimukseen, eivät pidä paikkaansa.

Salah, 29, on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä ja iskenyt peräti 15 maalia 12 ottelussa. Hän haluaa tiettävästi tulla joukkueen parhaiten tienaavaksi pelaajaksi, mutta Liverpool on haluton venyttämään palkkarakennetta kohtuuttoman paljon.

Vaikka Liverpool haluaa palkita Salahin huippuotteista, pitkä jatkosopimus on suuri taloudellinen sitoumus. Pelaaja on pian kolmekymppinen, ja hänen parhaat pelivuotensa saattavat olla takanapäin.

Seurassa onkin kaavailtu, että Salahin viikkopalkka saataisiin pidettyä maltillisempana, mikäli tälle maksettaisiin merkittävä allekirjoitusbonus.

TEAMtalk kertoo, että Liverpoolin pelaajistossa suurimman viikkopalkan uskotaan tällä hetkellä olevan 220 000 puntaa. Egyptiläinen haluaa suuremmat tienestit – eikä ihme, sillä moni pitää häntä juuri nyt maailman parhaana pelaajana.

Viime viikonloppuna nuo arviot saivat lisää katetta, kun Salah iski hattutempun Manchester Unitedin verkkoon 5–0-voittopelissä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!