Newcastle sai torstaina uudet omistajat, kun Mike Ashley myi seuran 305 miljoonalla punnalla Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtamalle konsortiolle.

PIF osti seurasta 80 prosenttia, PCP Capital Partners 10 prosenttia ja RB Sports & Median pääomarahasto 10 prosenttia.

PCP Capital Partnersin omistava Amanda Staveley ei ujostele puhua suurista tavoitteista, joita uusilla omistajilla on Newcastlen suhteen. Hän myöntää, että pitkän aikavälin tavoitteena on tehdä Newcastlesta jalkapallomaailman jättiläinen, joka taistelee pokaaleista Valioliigassa sekä eurokentillä.

– Olemme ylpeitä voidessamme olla osa Valioliigaa. Se on uskomattoman kilpailukykyinen liiga, jota rakastamme. Valioliigassa pelataan maailman parasta jalkapalloa ja Newcastle United on maailman paras joukkue, Staveley sanoi Sky Sportsille.

– Valioliigan mestaruus on ehdottomasti meidän pitkän aikavälin tavoite. Haluamme voittaa isoja palkintoja ja olla sekä Valioliigan että Euroopan huipulla. Pokaalien saaminen vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä, investointeja ja aikaa. Haluamme, että kaikki työskentelevät kanssamme rakentaaksemme seuran kohti sitä, mitä sen pitää olla.

LUE MYÖS: