Tuttosport: Newcastlen toimistolla käy kuhina – viisi Serie A -tähteä yhdistetty englantilaisseuraan!

© Kuva: Getty Images

Newcastlen omistajanvaihdoksen jälkeen Koillis-Englannin suunnalle on ehditty huhuilemaan jo useita tähtipelaajia ympäri maailmaa.

Italialaisen Tuttosportin mukaan Serie A -jätit Juventus, Inter ja AC Milan ovat myös mahdollisesti menettämässä pelaajiaan Newcastlelle.

Valmentaja Antonio Conte on yhdistetty mahdolliseksi uudeksi valmentajaksi äkkirikastuneeseen joukkueeseen ja samalla italialaisseurojen pelaajia huhuillaan Newcastleen.

Milanin keskikenttäpelaajan Franck Kessién sopimus päättyy kesällä. Corriere della Sera uutisoi aiemmin, että norsunluurannikkolainen saattaisi vaihtaa Milanossa vain leiriä ja siirtyisi Interin paitaan. Kessié on yhdistetty myös Manchester Unitediin.

Tuttosportin mukaan Newcastle on valmistelemassa keskikenttäpelaajalle jättimäistä tarjousta.

Lehden mukaan englantilaisseura on valmistelemassa tarjouksia myös kahdelle muulle kesällä vapautuvalle pelaajalle. Juventuksen Federico Chiesan sopimus päättyy myös kesällä ja samoin Interin Marcelo Brozovićin.

Kumpikin on Newcastlen hankintalistalla. Italialaismedian mukaan sieltä löytyvät myös kummankin edellä mainitun seurakaverit puolustuslinjasta. Juventuksen Matthijs de Ligtin 150 miljoonan euron ulosostopykälä astuu voimaan ensi kesänä.

Toinen keskuspuolustaja, josta Newcastle on kiinnostunut, on Interin Stefan de Vrij.

Englantilaisjoukkue pyrkinee kilpailemaan pääsääntöisesti kovalla palkkatasolla sopimuksistaan vapautuvien pelaajien saamiseksi. Topparikaksikosta Newcastle joutuisi maksamaan siirtokorvauksen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.