Guardian: Chelsea hylkäsi suuren vaihtotarjouksen N’Golo Kantésta – entinen Tottenham-tähti ei kiinnosta Frank Lampardia

© Kuva: Getty Images

Chelsea on hylännyt Internazionalen tekemän tarjouksen N’Golo Kantésta, kertoo The Guardian.

Italialaisseura oli valmis tarjoamaan Chelsealle vaihdossa joko Marcelo Brozovicia tai entistä Tottenham-tähteä Christian Erikseniä, mutta englantilaislehden mukaan Frank Lampard ei ole kiinnostunut kummastakaan hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta.

Antonio Conte on tehnyt Kantésta hänen pääkohteensa kesän siirtoikkunaan. Internazionalen lompakko ei kuitenkaan ole pohjaton, minkä takia seuran pyrkimykset ranskalaistähden hankkimiseksi voivat jäädä lopulta melko vähäisiksi.

Conten olisi nostettava rahaa pelaajamyyntien kautta tehdäkseen Kantésta tarpeeksi houkuttelevan tarjouksen hänen entiselle seuralleen.

Tammikuussa Italiaan lähteneen Christian Eriksenin ura Internazionalessa ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin. Kuva: Getty Images

Chelsealla ei ole kiirettä myydä Kantéa eteenpäin, vaikka loukkaantumisongelmat rajoittivat hänen pelimääränsä vain 28 otteluun viime kaudella. Lampard sanoi kesäkuussa, että hän haluaa pitää Kantén joukkueessaan, eikä Conte ole saamassa häntä halvalla takaisin alaisuuteensa.

Kanté loisti Conten miehistössä, kun italialaisvalmentaja hankki hänet Stamford Bridgelle neljä vuotta sitten. Kaksikko voitti yhdessä Valioliigan mestaruuden vuonna 2017 ja FA Cupin vuonna 2018. Kanté on kuitenkin tyytyväinen Chelseassa, eikä aio pyytää siirtoa muualle.

The Guardianin mukaan on olemassa pieni mahdollisuus sille, että Chelsea suostuu myymään Kantén tarpeeksi suurta tarjousta vastaan. Joukkue on lähellä hankkia uuden maalivahdin Edouard Mendyn muodossa ja on yhä vahvasti kiinnostunut West Hamin Declan Ricesta. Lampard luopuisi kuitenkin mieluummin Jorginhosta kuin Kantésta.