Norwich isännöi lauantai-iltana Manchester Unitedia Carrow Roadilla FA Cupin puolivälierissä. Ottelu eteni lopulta jatkoajalle saakka, ja Manchester United eteni välieriin maalein 2-1.

Norwich-luotsi Daniel Farke oli nostanut Teemu Pukin takaisin avauskokoonpanoon. Pukki aloitti hiljattain sarjaottelun penkillä. Pukin lisäksi myös Todd Cantwell palasi avaukseen.

Manchester Unitedin puolella Paul Pogba ja Marcus Rashford aloittivat kamppailun penkiltä, mutta tulivat myöhemmin kentälle.

Manchester United aloitti pelin vahvasti, mutta avausjakson mittaan Norwich tuli entistä enemmän kamppailuun mukaan ja loikin ensimmäisen puolikkaan paremmat paikat. Maaleja niistä ei kuitenkaan syntynyt, ja tauolle mentiin maalittomissa lukemissa.

Odion Ighalo vei Manchester Unitedin johtoon maalin edestä toisen jakson alussa. Luke Shaw keskitti pallon kohti boksia, ja se kimposi Juan Matan ja Norwichin pelaajien kautta vapaana olleelle Ighalolle, jolla oli helppo työ viimeistellä ottelun avausmaali.

Norwich kampesi itsensä tasoihin 20 minuuttia myöhemmin. 22-vuotias Cantwell sai pallon haltuunsa noin 25 metrissä, otti muutaman askeleen ja laukoi isännät tasoihin komeasti ohi vieraiden maalia vartioineen Sergio Romeron. Farke oli ottanut Pukin muutamaa minuuttia aiemmin penkille.

Hetki ennen varsinaisen peliajan päätöstä Norwichin Timm Klose sai suoran punaisen kortin kaadettuaan Ighalon.

Norwich pelasi sen vuoksi koko jatkoajan vajaamiehisenä. Manchester United hallitsi siten luonnollisesti pelitapahtumia jatkoajalla. Harry Maguire puski pallon loistavasti kohti takakulmaa, mutta Tim Krul pelasti isännät huipputorjunnallaan. Hetkeä myöhemmin Maguire sai kuitenkin jalkansa väliin viiden metrin rajan läheisyydessä, ja siirsi maasta käsin vieraat johtoon.