Norwichin urheilupomo antoi tiukan ukaasin haaskalle tuleville seuroille: ”Meidän kanssamme ei ole helppoa neuvotella”

© Kuva: Getty Images

Aiemmin uutisoitiin, että muun muassa Atlético Madrid on kiinnostunut hankkimaan Norwichin Emiliano Buendían itselleen.

Norwichin putoaminen Valioliigasta on varmistunut, joten monet seurat ovat nähneet tilaisuuden tulla apajille pelaajaostosten toivossa.

Putoajaseurat tapaavat myydä pelaajiaan pehmittääkseen putoamisen aiheuttamaa taloudellista iskua. Suomalaisittain on mielenkiintoista nähdä, kaupataanko Teemu Pukki muualle.

Norwichin paikallislehti Norwich Evening News uutisoi nyt, että ”Kanarialintujen” johtoporras ei ole halukas päästämään nuoria pelaajiaan pois halvalla.

Asiaa kommentoi lehdelle urheilutoimenjohtaja Stuart Webber.

− Meidän kanssamme ei ole helppoa neuvotella, kun olemme myymässä pelaajia. Pidämme kaikkia kortteja käsissämme, mitä nuoriin pelaajiimme tulee.

Lehti kirjoittaa Norwichin pyytävän kaikista nuorista avainpelaajistaan vähintään 20 miljoonaa puntaa eli noin 22 miljoonaa euroa.

Näihin pelaajiin lukeutuvat Buendían lisäksi muun muassa Max Aarons, Ben Godfrey ja Todd Cantwell. Webber paljastaa lehdelle, ettei mainituista pelaajista ole vielä varsinaisia tarjouksia pöydällä.

− Heistä kaikilla on vähintään kolme vuotta sopimusta jäljellä meidän kanssamme. Sekä pelaajat että seura ovat siis vastavuoroisesti velkaa toisilleen, Webber sanoo.

Eikä Norwich voi toki kaikkia pelaajiaan myydä, jos se mielii nousta pian takaisin Valioliigaan. Monet pelaajat onnistuivat pääsarjatasolla hienosti, vaikka Norwich jäikin selvästi alakynteen muihin seuroihin verrattaessa.

− He ovat omia kasvatteja, ja brittipelaajat maksavat enemmän. Sitä voi melkein kutsua nykypäivänä Valioliigan veroksi, Webber toteaa.

Webberin mukaan ostajakandidaatit saavat siis taistella toden teolla, jos ne mielivät tehdä Norwichista pelaajahankintoja.

− Olemme onnekkaita, että he pelaavat meillä. Olen varma, että nuorempiin pelaajiimme on paljon kiinnostusta. Mutta asioista keskustellaan meidän ehdoillamme.

Norwich pelaa tänään illalla kello 22.15 Chelseaa vastaan. Sen jälkeen joukkueella on vastassaan vielä Burnley ja Manchester City ennen kuin valmistautuminen ensi kauden Mestaruussarjaan alkaa.

LUE MYÖS: Norwichin päävalmentaja teki yhteenvedon putoamiseen päättyvästä kaudesta


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.