Teemu Pukki ja Norwich pelaavat valioliigapaluusta tänään? Ottelupallo liikkeelle jo iltapäivästä Lontoossa

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin Norwich City on hyvin lähellä paluuta Valioliigaan, vain yhden Mestaruussarjassa vietetyn kauden jälkeen – se on kiistaton tosiasia. Se, voiko nousu takaisin kirkkaimpiin parrasvaloihin tapahtua jo tänään, on vähän toinen tarina.

Asetelma on itse asiassa varsin selkeä. Norwich varmistaa nousunsa jo tänään, mikäli se voittaa kello 17 Suomen aikaa alkavassa vieraspelissään Derby Countyn, ja sekä sarjanelonen Swansea, että kolmospaikan Brentford jäävät päivän peleissään voitoitta.

Kun Canaries iltapäivän lopulla astelee Pride Parkin nurmelle, on jo tiedossa, mikä on Swansean tilanne mainitussa yhtälössä – walesilaiset pelaavat ottelunsa kello 14.30 Suomen aikaa alkaen, lontoolaisen Millwallin vieraana.

Mikäli Norwich vielä oman ottelunsa alussa on nousun varmistamisessa tänään kiinni, saa se omien otteittensa lisäksi jännittää, miten käy samanaikaisesti pelattavassa Preston-Brentford-ottelussa. Tässä pelissä saattaa vaikutusmahdollisuutensa olla myös Beesin suomalaishyökkääjä Marcus Forssilla.

Vaikka Norwichin nousu ei varmistuisi vielä tänään, on sen sulaminen kokonaan varsin epätodennäköistä. Daniel Farken luotsaama ryhmä on sarjataulukossa viisi pinnaa edellä ottelun enemmän pelannutta Watfordia, ja peräti 17 pistettä karussa puolestaan ottelun vähemmän pelannutta Brentfordia. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousee Valioliigaan ilman karsintoja.

Muokattu 10.4. 2021, klo 14.06: Millwall-Swansean alkamisaika


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?