Norwich-pomo puhuu suunsa puhtaaksi: ”Meistä on tullut naurunaihe”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan hännänhuipun Norwichin urheilujohtaja Stuart Webber on iskenyt takaisin kriitikoille ITV:n haastatteluissa.

Tuorein liigaottelu päättyi 0–7-tappioon Chelsean vieraana. Webberin mukaan Kanarialinnut haluaa epätoivoisesti todistaa, ettei se ole mikään naurunaihe.

Jo tässä vaiheessa kautta näyttää siltä, että Teemu Pukin edustaman Norwichin sarjassa säilyminen vaatisi lähes ihmeen. Joukkue on tehnyt toistaiseksi kaksi maalia ja kerännyt kaksi sarjapistettä.

– Meistä on tullut naurunaihe, ja meidän on muutettava se. Tiedän sen alkavan kentältä, mutta mielestäni yhteisönä meidän pitäisi olla loukkaantuneita siitä, millä tavalla ihmiset puhuvat seurastamme, Webber kommentoi.

Hän vihjaa, että jopa seuran omat kannattajat ovat alkaneet uskoa siihen, ettei Norwich kuulu Valioliigaan. Hän toivoo, etteivät fanit luopuisi toivosta.

– Mielestäni pari viimeistä kotipeliä ovat tuntuneet hieman latteilta. Tuhat Brightonin fania piti meitä kovempaa ääntä täällä (Carrow Roadilla), se ei ole oikein. Jos kannattajat hyväksyvät sen, ei ongelmaa – mutta minä en voi hyväksyä sitä. Jos kaikki ilmestyvät paikalle lasi puolityhjänä, emme voita. Se on varmaa, voin taata sen.

Manageri Daniel Farken asemasta on riittänyt puhetta viime aikoina, mutta Webber korostaa, etteivät tulokset ole kiinni ainoastaan Farkesta.

– Kyse ei ole yhdestä ihmisestä. Se ei voi yksinkertaisesti olla niin, että korvataan Daniel ja alamme taas voittaa. Jos se olisi niin yksinkertaista, olen varma, että kaikki toimisivat niin.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!