Ole Gunnar Solskjær antoi tähtipelaajilleen ison varoituksen – ”Jos haluat pelata tälle seuralle…”

© Kuva: Getty Images

Manchester United kärsi nöyryyttävän 0-4-tappion Evertonille tänä sunnuntaina. Ole Gunnar Solskjærin mukaan kaikki joukkueen pelaajat eivät välitä seurasta tarpeeksi.

Solskjær, joka allekirjoitti kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Manchester Unitedin kanssa viime kuun lopulla, uskoo vielä olevansa menestyksekäs seuransa peräsimessä. Norjalaisluotsi ei kuitenkaan näe kaikkien pelaajiensa olevan silloin enää paikalla.

Solskjærilta kysyttiin ottelun jälkeen, näyttivätkö pelaajat pukuhuoneessa siltä että he välittäisivät seurasta tarpeeksi. Solskjærin vastaus oli hyvin varoittava.

– En tiedä. Teidän on kysyttävä heiltä. Olen kysynyt heiltä itse, mutta te ette tule saamaan vastausta minulta. Tottakai, jos haluat pelata tälle seuralle, on annettava enemmän, Solskjær vastasi lehdistölle.

– Haluan että minun joukkueeni tulee olemaan liigan eniten työtä tekevä joukkue. Sitä me olimme Sir Alex [Fergusonin] alaisuudessakin. Sitä me olemme aina olleet.

– Meidän on pysyttävä joukkueena. Me emme voi muuttaa koko joukkuetta mutta meidän on edettävä askel kerrallaan. Tulen olemaan menestyksekäs täällä ja on joitain pelaajia jotka eivät tule olemaan sen menestyksekkään joukkueen mukana, mutta on useita jotka voivat olla.

Manchester Unitedilla ei ole varaa menettää enää yhtään pisteitä, jos he haluavat vielä selviytyä Valioliigan TOP4:n joukkoon. Seuraavaksi heitä vastaan asettuu Manchester City, ensi keskiviikkona.