Ole Gunnar Solskjær on vastannut José Mourinhon naseviin kommentteihin Manchester Unitedin kehityksestä sen hävittyä West Hamille 0-2-lukemin sunnuntaina (lue otteluraportti).

Mourinhon mukaan Manchester United ei ole edennyt mihinkään suuntaan sen jälkeen kun Solskjær otti portugalilaismanagerin paikan manchesterilaisseuran peräsimessä viime joulukuussa.

– Mitään positiivista [tästä ottelusta]? Ei. Olimme huonoja viime kaudella, mutta en ole nähnyt minkäänlaista kehitystä tämän kauden puolella, Mourinho kertoi Sky Sportsille Unitedin tappion jälkeen.

– Pidän näistä kolmesta hankinnasta (Daniel James, Harry Maguire ja Aaron Wan-Bissaka). He tuovat laatua tähän joukkueeseen. Mutta tämä ryhmä joukkueena – en pidä siitä yhtään. En ole yhtään yllättynyt tästä tuloksesta, Mourinho jatkoi.

West Ham voitti ottelun Andri Jarmolenkon ja Aaron Cresswellin maaleilla, nostaen lontoolaisseuran sarjataulukon viiden parhaan joukkoon.

Solskjærilta kysyttiin ottelun jälkeen hänen mielipidettään Mourinhon kommenteista, eikä norjalaismanageri lähtenyt haastamaan riitaa joukkueen entisen luotsin kanssa.

– Minusta hänellä on oikeus hänen omaan mielipiteeseensä, Solskjær kertoi lehdistölle.

– Totta kai, hävisimme täällä viime kaudellakin, tämä on hankala stadion tulla ja meidän olisi pitänyt suoriutua tätä paremmin.

– Toivomme parempaa mutta he ottivat pelin avaintilanteista kaiken irti, me emme. Kaksi fantastista viimeistelyä heiltä, ja me emme vain hyödyntäneet omia tilanteitamme.

Lähde: Manchester Evening News