Sunnuntain puhuttaneesta VAR-tuomiosta raivostuneen Ole Gunnar Solskjærin mukaan ”ulkopuoliset tekijät” vaikuttavat Manchester Unitedin mahdollisiin rangaistuspotkuihin.

Norjalaisluotsi kritisoi esimerkiksi Chelsean verkkosivuja sen ”röyhkeästä” viittauksesta United-kapteeni Harry Maguireen ennen sunnuntain maalitonta tasapeliä Stamford Bridgellä.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla Manchester United vaati erotuomarilta rangaistuspotkua, kun Callum Hudson-Odoi osui kädellään palloon puolustusalueen sisällä. VAR-tarkastuksen jälkeen pilkku jätettiin kuitenkin viheltämättä.

Solskjærin mielestä päätös meni täysin pieleen ja vei Manchester Unitedilta lopulta arvokkaat kaksi pistettä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Kyllä, se oli rangaistuspotku, 100-prosenttisesti, Solskjær kommentoi Sky Sportsille.

– En ymmärrä, miksei tästä vihelletty rangaistuspotkua. Se oli selvästi käsivirhe, mutta aluksi kaikki luuli sen osuneen meidän pelaajaan. Video kuitenkin osoittaa, että tämä ratkaisu vei meiltä kaksi pistettä.

Ennen kuin Solskjærilta ehdittiin edes kysyä, mistä Unitedia vastaan vihelletyt tuomiot saattaisivat johtua, nosti norjalainen hämmentävästi esille Frank Lampardin ja julkaisut Chelsean verkkosivuilla.

LUE MYÖS: Gary Lineker täräytti mielipiteensä kohua aiheuttaneesta VAR-tuomiosta – Specsavers vastasi: ”Ehkä hänellä on jalat käsivarsien päässä”

– Kyse on kaikista näistä ulkopuolisista vaikuttajista, kuten [Chelsean] VAR-keskustelusta ja Harrysta – se oli röyhkeää, mitä he julkaisivat verkkosivuillaan. Se on tuomareihin vaikuttamista, Solskjær latasi.

– Voitte itse lukea, mitä he sanovat Maguiresta ja miten he paineistavat tuomareita antamaan rangaistuspotkuja meitä vastaan. Olemme nähneet managerin [tekevän tätä myös], oliko se jopa Frank joka kaiken aloitti? Saamistamme pilkuista on paljon puhetta, vaikkei niissä ole mitään epäselvyyttä. Ja tänään, meidän olisi pitänyt saada yksi.

Lampard, joka sai potkut Chelseasta tammikuun lopulla, kommentoi Unitedin saamia rangaistuspotkuja ennen Unitedin ja Chelsean kohtaamista viime kauden FA Cupin välierissä.

Puheilla Chelsean verkkosivuista Solskjær viittasi puolestaan lontoolaisseuran otteluennakkoon, jossa oli maininta Maguiren kyseenalaisista otteista joukkueiden edellisissä kohtaamisissa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Don’t like to speak of referee bias, but sometimes things are baffling to say the least.

Last season, Harry Maguire kicked Batshuayi in the balls and only got a yellow. He then proceeded to score minutes later.

Today, Maguire nearly choke slams Azpi but no VAR check is done.

Maguiren niskalenkkiote Chelsea-puolustaja César Azpilicuetasta jäi edellisessä ottelussa tarkastamatta VAR:lta, vaikka tilanne tapahtui rangaistusalueen sisällä. Sitä ennen Maguire selvisi ilman punaista korttia kyseenalaisesta potkaisusta Michy Batshuayin nivusiin.

– Viime aikaisissa kohtaamisissa Chelseaa vastaan, Punaisten paholaisten keskuspuolustaja on selvinnyt ilman rangaistusta potentiaalisesta rangaistuspotkun aiheuttavasta rikkeestä César Azpilicuetaa vastaan ja väkivaltaisesta pelitavasta Michy Batshuayita kohtaan, mikä on hyvinkin saattanut vaikuttaa pelien lopputulokseen, Chelsean sivuilla luki.

LUE MYÖS: