Chelsea-hyökkääjältä huvittava paljastus: ”Olin niin epätoivoinen, että siirryin melkein Tottenhamiin!”

© Kuva: Getty Images

Olivier Giroud on kertonut, miten lähellä hän oli jättää Chelsean tammikuun siirtoikkunassa. Ranskalaishyökkääjä halusi niin epätoivoisesti pois seurasta, että hän oli lähellä siirtyä paikallisvastustaja Tottenhamin riveihin.

Giroud on aiemminkin vaihtanut seuraa Lontoon sisällä, sillä hän siirtyi Chelseaan vuoden 2018 alussa Arsenalista. Hän pelasi Tykkimiehille yhteensä 253 ottelua, joissa syntyi komeat 105 maalia.

Siitä huolimatta, Giroud’ia vietiin aktiivisesti pois Stamford Bridgeltä vain kahta vuotta myöhemmin, kun hän etsi itselleen uutta seuraa suuremman vastuun perässä. Häntä yhdistettiin Tottenhamin lisäksi useampaan Italian suurseuraan.

LUE MYÖS: Kai Havertz kommentoi vaisua Chelsea-debyyttiään – totuus Valioliigan tasosta lävähti päin kasvoja

– Vietin siirtoikkunan viimeiset kolme päivää valmentajan toimistolla. Yritimme löytää oikean ratkaisun tulevaisuuttani varten. Toivoin että Chelsea löytäisi minulle korvaajan, jotta voisin lähteä, Giroud kertoi So Footin haastattelussa.

Frank Lampard ei kuitenkaan löytänyt Giroud’lle paikkaajaa, minkä takia 33-vuotiaan oli jäätävä Chelsean miehistöön. Loppukaudesta vastuu kuitenkin kasvoi ja esitykset paranivat, kun hän latasi pallon maaliin yhteensä 10 kertaa 25 ottelussa.

– Minun osaltani, vaihtoehtoja oli yllin kyllin. Olin lähellä siirtyä Lazioon, Internazionaleen… Olin lähtöni kanssa jopa niin epätoivoinen, että siirryin melkein Tottenhamiin!, Giroud naurahti pilke silmäkulmassa.