Nyt käy jo sääliksi – maanantai-illan tappio West Hamille palaa vielä Aston Villan hyökkääjän painajaisiin

Ollie Watkins haluaa unohtaa maanantai-iltansa Lontoossa mahdollisimman pian.

Aston Villan hyökkääjä oli nousemassa vaikeiden hetkien jälkeen sankariksi − tullakseen vain palautetuksi maan pinnalle uudestaan.

West Ham nimittäin johti Aston Villaa 2−1, kun Watkinsille tarjoutui mahdollisuus tasoittaa peli 74. minuutilla rangaistuspotkusta.

Watkins asettui pallon taakse, mutta laukoi pallon yläriman kautta yli. Hyökkääjä ei voinut uskoa epäonnistuneensa taas, sillä Watkins on möhlinyt rangaistuspotkussa nyt neljä kertaa kuudesta Englannin eri sarjatasoilla.

(Juttu jatkuu Twitter-päivityksen jälkeen.)

Watkinsille tarjoutui kuitenkin uusi mahdollisuus korjata aiempi virheensä. Hän pääsi boksissa palloon lisäajan toisella minuutilla ja sai lauottua sankarillisesti tasoitusmaalin.

Riemu oli kuitenkin ennenaikaista. Yhtäkkiä Watkinsillekin kävi ilmi, että maalia tarkasteltiin vielä VAR-järjestelmän avulla. Pitkän mittailun päätteeksi todettiin, että Watkinsin olkapää oli millien verran paitsiossa.

Paitsio oli niin täpärä, että tilanteesta jää taatusti jossiteltavaa. Tasoitusmaali jäi kuitenkin syntymättä.

(Juttu jatkuu Twitter-päivityksen jälkeen.)


Ottelu alkoi West Hamilta vahvasti, sillä Angelo Ogbonna puski isännät johtoon jo toisella minuutilla. Aston Villan Jack Grealish tasoitti pelin 25. minuutilla laukauksella, joka vaihtoi puolustuksesta suuntaa ja painui verkkoon.

West Ham teki tauolla vaihtoja ja onnistuikin niissä täydellisesti. Kentälle tullut Saïd Benrahma sijoitti pallon upeasti Jarrod Bowenin päähän, ja Bowen puski 2−1-voittomaalin heti toisen puoliajan alkuun.

West Ham nousi voitollaan sarjassa viidenneksi ja ohitti muun muassa Aston Villan, joka on nyt liigassa kymmenentenä.

LUE MYÖS:
Fulham haki yllätysvoiton sateisesta Leicesteristä – ja onnistui vihdoin pilkulta


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?