Entinen Man Unitedin ja Juventuksen kykyjenetsijä: ”Voin lyödä vetoa, että Paul Pogba palaa Juventukseen”

© Kuva: Getty Images

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa vasta 10:ntenä, mutta se on vain yksi ongelma muiden joukossa.

Mikäli pelaaminen ja sitä myötä tulokset eivät parane, ykköskorin pelaajien houkutteleminen käy jatkossa yhä vaikeammaksi. Yhtä lailla voi olla vaikeaa pitää kiinni nykyjoukkueen parhaista pelaajista, kuten Paul Pogbasta.

Kykyjenetsijä Javier Ribalta on työskennellyt aiemmin urallaan sekä Manchester Unitedille että Juventukselle. Ribalta kertoo nyt olevansa melko varma, että Pogba palaa Juventukseen. Vielä varmempi Ribalta on siitä, että Pogba lähtee Man Unitedista.

– Ilman Mestarien liiga -futista Paul on matkalla ulos Manchester Unitedista, Ribalta sanoi Tuttosportille Goalin mukaan.

– Voisin lyödä kaverin kanssa pitsasta vetoa, että Pogba palaa Juventukseen.

Pogba oli jo viime kesänä vahvasti mukana siirtohuhuissa, mutta lopulta hän jäi Unitediin. Siirtohuhut saivat lisäpontta tiistai-iltana, kun Juventus oli juuri voittanut Mestarien liigassa Moskovan Lokomotivin. Juven Leonardo Bonucci juhlisti voittoa Instagramissa, ja Pogba kävi kommentoimassa postaukseen sanalla ”Capitanooooo”, mitä hän höysti sydänemojeilla.

Mikäli Pogba siirtyisi Juventukseen, se olisi jo kolmas Pogba-kauppa Unitedin ja Juven välillä. Ensimmäisen kerran Pogba siirtyi Unitedista Juventukseen ilmaissiirrolla kesällä 2012. Se kävi Unitedille kalliiksi, sillä Italiassa Pogba löi itsensä läpi, ja United osti miehen takaisin silloisella ME-hinnalla, 105 miljoonalla eurolla, kesällä 2016.

Sairastuvalla tällä hetkellä olevan Pogban sopimus ulottuu kesään 2021. Sopimukseen sisältyy optio lisävuodesta.