Paul Pogba odottaa sopimusneuvottelujen alkavan kauden päättyessä – Alexis Sánchezin lähtö tarjoaa Manchester Unitedille lisää pelimerkkejä

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin tietojen mukaan Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba odottaa joukkueen aloittavan sopimusneuvottelut, kunhan Eurooppa-liigan taival on saatu päätökseen. Pogballa on sopimusta yksi vuosi jäljellä, mutta siihen kuuluu optio vielä toisesta vuodesta.

Pogba on ollut sivussa suuren osan 2019-2020 kaudesta loukkaantumisen takia, mutta hienosti sujunut paluu pelaavaan miehistöön voi johtaa vielä Eurooppa-liigan pokaaliin sekä jatkosopimukseen.

Pogban sopimusneuvottelujen lähtökohdat ovat hyvät, sillä Manchester United pääsi eroon suuripalkkaisesta Alexis Sánchezista, jonka ura jatkuu Internazionalessa.

Myös Jesse Lingardin sopimus on katkolla vuoden päästä. Pogban tapaan myös hänellä on vuoden jatko-optio. Lingard tiettävästi haluaisi jatkaa Unitedissa, mutta säännöllistä peliaikaa Ole Gunnar Solskjærin suunnitelmassa ei välttämättä ole tarjolla.