Lähteet: Manchester United valmistautunut menettämään yli 100 miljoonan euron miehen ilmaiseksi

© Kuva: Getty Images

Manchester United on valmistautunut menettämään keskikenttäpelaaja Paul Pogban, 28, ilmaiseksi ensi kesänä, kertovat ESPN:n lähteet.

Niiden mukaan seuran sisällä on hyväksytty, ettei Ranskan maajoukkuemies Pogba allekirjoita jatkosopimusta. Hänen nykyinen sopimuksensa on päättymässä tämän kauden jälkeen.

Real Madrid, Juventus ja PSG ovat aiemmin ilmaisseet kiinnostuksensa Pogbaan, mutta yksikään niistä ei suunnittele tekevänsä miehestä tarjousta tammikuun siirtoikkunan aikana. Sen sijaan seurat aikovat neuvotella Pogban kanssa, kun tästä tulee vapaa agentti.

Lähteet kertovat, että Unitedin johto ei ole paniikissa tai huolissaan tilanteesta, vaikka Pogbaa onkin yritetty kiinnittää jatkosopimuksella pidemmän aikaa.

Seurassa huomioitiin jo viisi vuotta sitten mahdollisuus, että pelaaja lähtee sopimuskautensa jälkeen seurasta. Viime kauden lopusta lähtien johdolla on ollut käsitys, että jatkosopimuksen syntyminen on epätodennäköistä.

United maksoi Pogbasta peräti 105 miljoonaa euroa Juventukselle vuonna 2016, mutta miehet otteet ovat ailahdelleet rajusti vuodesta toiseen. Viime viikonlopun Liverpool-tappiossa vaihdosta sisään tullut ranskalainen ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla.

The Sun -lehti väitti Pogban kohdelleen manageri Ole Gunnar Solskjæria viileästi ottelun jälkeen jäätyään ulos avauskokoonpanosta, mutta ranskalainen kuittasi Twitterissä, että kyseessä on valeuutinen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!