Chelsean hyökkääjä oikaisi siirtopuheitaan: ”Se keskustelu on vielä käymättä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean laitahyökkääjä Pedro on oikaissut aiempia lähtöpuheitaan, joiden mukaan hän olisi ”irtisanomassa sopimuksensa” lontoolaisseuran kanssa (lue lisää tästä).

Pedron sopimus Chelsean kanssa umpeutuu toukokuun lopussa, mutta espanjalaishyökkääjän mukaan hänen oma toiveensa olisi kuitenkin jatkaa Stamford Bridgellä. 32-vuotias laituri ei kuitenkaan ole vielä ehtinyt neuvotella asiasta Chelsean kanssa.

– Kuten monet ihmiset tietävät, minun sopimukseni päättyy toukokuussa. Minä en kuitenkaan ole vielä neuvotellut seuran kanssa, tullaanko sitä pidentämään, ja tulenko minä jatkamaan täällä, Pedro kertoi Chelsean kotisivuilla torstai-iltana.

– Olen nähnyt useita viestejä Chelsean faneilta, missä he ovat hyvästelleet minut ja kiitelleet minua ajastani täällä. Arvostan sitä, mutta haluaisin kertoa kaikille kannattajille, että vaikka sopimukseni on päättymässä, minun on vielä keskusteltava seuran kanssa.

– En tiedä tulenko pelaamaan täällä vai en. Se keskustelu on vielä käymättä. Mutta minä en ole tehnyt sopimusta minkään muun seuran kanssa. Kuulun Chelsealle. Minulla on minun sopimukseni. Minun toiveeni olisi pysyä täällä, mutta me emme tietenkään tiedä mitä tulee tapahtumaan. Minun on puhuttava seuralle ja katsoa miten tilanne etenee.

Pedro siirtyi Chelseaan vuonna 2015. 201 ottelua sinipaidassa pelannut ex-Barcelona-pelaaja on voittanut Chelsean riveissä Valioliigan, FA Cupin ja Eurooppa-liigan mestaruuden.