Liverpool kaatoi Manchester Cityn sunnuntai-iltana pelatussa huippukamppailussa Valioliigassa. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-1.

Lue lisää tästä.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola oli ylpeä joukkueensa esityksestä tappiosta huolimatta.

– Osoitimme tänään, miksi olemme hallitsevia mestareita. Olen todella ylpeä joukkueestani. Voimme olla ylpeitä siitä, miten hyvin pelasimme Euroopan parasta joukkuetta (Liverpool) vastaan, Guardiola sanoi Sky Sportsille.

– Emme voi kieltää, kuinka hyvä joukkue Liverpool on, mutta pelasimme todella hyvin. Emme luovuttaneet missään vaiheessa, vaan taistelimme loppuun asti. Sen takia olemme voittaneet mestaruuden kaksi kertaa putkeen, Guardiola jatkoi.

Espanjalaismanageri kävi ottelun aikana todella kuumana. Pallo osui ottelun aikana kahdesti Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnoldin käteen, mutta kummastakaan tilanteesta ei vihelletty rangaistuspotkua. Guardiola viittoili pelin lopussa raivoissaan ympäri stadionia kahta sormeaan, viitaten kyseisiin tilanteisiin.

Ottelun jälkeen hän ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan tunteita kuumentaneita tapauksia.

– Kysykää tuomareilta, älkää kysykö minulta. Kysykää Mike Rileylta (erotuomaripomo) ja VAR-kopin henkilöiltä. Minä haluan puhua vain joukkueemme peliesityksestä, se oli niin hyvä, Guardiola kertoi.

Espanjalainen ei ottanut kantaa siihen, voiko hänen joukkueensa vielä nousta mestariksi tällä kaudella.

– En tiedä, en ole ennustaja, enkä osaa ennustaa tulevaisuutta. Pelaamme seuraavaksi Chelseaa vastaan kotona, ja yritämme voittaa sen pelin, Guardiola päätti.

Lähde: BBC