Manchester City ei ole päästämässä pelaajiaan maajoukkueisiin karanteenipelon vuoksi: ”Eihän tässä ole mitään järkeä”

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2021 ensimmäinen maajoukkuetauko näkee päivänvalonsa muutaman viikon kuluttua.

Muun muassa eteläamerikkalaispelaajat joutuvat maajoukkuetehtävistä palattuaan kymmenen päivän karanteeniin Englannissa.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ei ymmärrä alkuunkaan, miksi pelaajat joutuvat karanteeniin maajoukkuereissun jälkeen. Karanteenin vuoksi maajoukkuepelaajilta jäisi muutama seurajoukkueottelu väliin.

– Eihän siinä ole mitään järkeä, että he menevät maajoukkueidensa mukaan ja sieltä palatessaan joutuvat kymmenen päivän karanteeniin. Teemme seuroissa kuukausien ajan työtä ja käytämme suuria rahasummia, mutta sitten maajoukkuetauko pidetään silloin, kun pelaamme kauden tärkeimpiä otteluita.

– Jos menetämme karanteeniin 6-7 pelaajaamme, niin ei heidän ole järkeä lähteä minnekään. Kun he voivat pelata ja palata tänne ilman minkäänlaisia ongelmia, niin tietenkin päästän heidät ilomielin maajoukkueiden mukaan. Haluamme päästää heidät maajoukkueisiinsa, enkä koskaan kieltäisi heitä siitä, mutta eihän tässä tilanteessa ole mitään järkeä.

Guardiolan mukaan ne Manchester Cityn pelaajat, jotka joutuisivat karanteeniin, eivät lähde maajoukkueisiinsa.

– He olisivat kymmenen päivän ajan harjoittelematta ja pelaamatta, kun pelaamme sarjaotteluita ja Mestarien liigaa. Olen varma siitä, etteivät pelaajani lähde maajoukkueisiin. Odotan FIFA:n tekevän tälle tilanteelle jotain.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.