Näin Pep Guardiola kommentoi tulevaisuuttaan: ”En voi pettää Manchester Cityä”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola on Manchester Cityn seurahistorian menestyksekkäin valmentaja.

51-vuotias Guardiola on voittanut Manchester Cityn peräsimessä kolmesti Valioliigan mestaruuden. Lisäksi palkintokaapista löytyy FA Cupin voitto, neljä liigacupia ja yksi Community Shield.

Viiden ja puolen vuoden ajan Manchester Cityä valmentaneen Guardiolan nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Guardiolalta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa, aikooko hän solmia jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa.

– En ole riittävän hyvä ajatellakseni pitkälle tulevaisuuteen. Tulevaisuuteni on aina riippuvainen tuloksista. Pelaamme Southamptonia vastaan, jonka jälkeen lepäämme hetken aikaa ja loppukaudesta katsotaan, mitä tapahtuu. Manchester City on antanut minulle kaiken mahdollisen, joten en voi pettää heitä, Guardiola vakuutti lehdistölle.

– Teimme yhdessä päätöksen siitä, että tulin valmentamaan Manchester Cityyn. Teimme myös yhdessä päätöksen kahdesta jatkosopimuksesta ja päätämme myös yhdessä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Kaikki riippuu siitä, mitä seura tuntee minua kohtaan ja mitä minä tunnen seuraa kohtaan.

– Olen onnellinen ja tyytyväinen Manchester Cityssä. Olen varsin varma siitä, että jätän seuran silloin, kun minulla ei ole enää energiaa ja tunnen itseni väsyneeksi, mutta tällä hetkellä kaikki on hyvin.

Lähde: Mundo Deportivo


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.