Pep Guardiola uskoo lauantain Leeds-voiton vieneen Manchester Cityn lähemmäksi mestaruuden uusimista. Citizens murskasi isäntänsä vieraskentällä 4-0-lukemin.

Guardiolan mukaan tulos oli harhaanjohtava, mutta hänen joukkueensa sai tarvittavat pisteet.

– Se tulos näyttää mielestäni selvemmältä, mitä se todellisuudessa oli, mutta en olisi odottanutkaan muuta, Guardiola kommentoi Leeds-ottelun jälkeen lehdistölle.

– Me tiesimme sen. Mestarien liiga -ottelun jälkeen on aina vaikeaa erityisesti täällä Elland Roadilla, erityisesti Leedsille tärkeässä ottelussa taistelussa sarjapaikastaan Valioliigassa.

City matkustaa seuraavaksi Madridiin keskiviikon Mestarien liigan välierien toiseen osaotteluun Real Madridia vastaan. Joukkue voitti tiistain avausosan Etihadilla 4-3-lukemin.

Liverpoolia vastaan mestaruuttaan puolustava City on voiton myötä edelleen yhden pisteen kilpakumppaneitaan edellä. Guardiola on tyytyväinen joukkueen väistettyä lauantaina yhden ansakuopan.

– Me pysyimme yhtenäisenä ja onnistuimme kaventamaan maalieroa. En tiedä onko se tärkeää, mutta tämä on meidän omissa käsissämme.

– Newcastle, Wolves, West Ham, Aston Villa. Me tiedämme täysin mitä meidän täytyy tehdä. Jos me voitamme, olemme mestareita. Jos me pelaamme tasan, he (Liverpool) ovat mestareita.